Наші новини

Професійна допомога від центру «Медсестра»

Спеціалізований центр «Медсестра» пропонує кваліфіковану медичну допомогу вдома. Індивідуальний підхід, високий рівень сервісу, професіоналізм, доступні ціни гарантовані кожному пацієнту, який потребує медсестринських послуги.

Види послуг

Послуги центру незамінні для людей, які страждають важкими системними або гострими захворюваннями, які перенесли травми або хірургічні втручання, лежачих хворих. Всім цим категоріям пацієнтів потрібна допомога професійних медсестер. Тепер для її отримання зовсім необов’язково їхати в клініку, що вкрай проблематично для багатьох хворих. Досить просто викликати медсестру додому.

Співробітники центру «Медсестра» надають такі види послуг:

  • внутрішньовенні ін’єкції;
  • катетеризація;
  • постановка клізми;
  • виконання хірургічних перев’язок;
  • внутрішньом’язові ін’єкції;
  • постановка крапельниці;
  • взяття біологічного матеріалу для проведення лабораторних аналізів.

Також медсестра може надати пацієнтові першу медичну допомогу, виміряти показники пульсу, температури та кров’яного тиску, провести ряд лікувально-реабілітаційних заходів, необхідних для відновлення після травматичних ушкоджень.

Хворим із порушеннями рухової функції часто потрібне сприяння у пересуванні, профілактиці пролежнів і застійних явищ, виконанні гігієнічних процедур. Співробітники центру професійно впораються і з цими обов’язками.

Медсестра приїде в будь-який зручний, заздалегідь обумовлений час, взявши з собою засоби дезінфекції, перев’язувальні матеріали, шприци, штатив і все, що необхідно для проведення медичних процедур. Препарати набуває сам пацієнт або його родичі з урахуванням лікарських призначень і рекомендацій.

Дуже важливо, що фахівці центру мають не тільки високий професіоналізм, а й чудові душевні якості, увагу, чуйність, делікатність, турботу. Завдяки цьому пацієнти отримують не тільки медичну допомогу, а й моральну, психологічну підтримку, які також необхідні для прискореного відновлення, досягнення позитивних результатів лікування.

Що дає послуга?

Можливість виклику медсестри додому дозволяє вирішити відразу кілька завдань:

  1. Допомогти людині, яка страждає хронічними захворюваннями, уникнути загострень, необхідності в госпіталізації.
  2. Скоротити тривалість перебування пацієнта в стаціонарі завдяки професійному догляду, пропонованого в домашніх умовах.
  3. Проконтролювати стан хворого, правильність виконання лікарських приписів після тривалого стаціонарного лікування, перенесених важких травм, хірургічних втручань.

Крім того, звернення до фахівців дає можливість подбати про безпеку, здоров’я близьких людей і не хвилюватися за них навіть тоді, коли вас немає поруч.

Як отримати допомогу?

Для того щоб запросити медсестру додому, досить просто зателефонувати за контактним номером телефону медичного центру «Медсестра» або ж скористатися формою зворотного зв’язку на офіційному сайті. Менеджер відповість на всі ваші запитання, у тому числі на ті, що стосуються вартості послуг. Після цього потрібно буде вказати адресу та бажаний час приїзду співробітника.

Важливо пам’ятати, що основа для проведення медичних процедур – це виписаний доктором лист приписів із зазначенням точних дозувань лікарських препаратів. Але для забору біологічного матеріалу на аналізи лікарське призначення не потрібно. Центр працює цілодобово, без перерв і вихідних днів.